Keskustelut netissä

Yhteyttä toisiin Parkinsonin tautia sairastaviin voi pitää muutenkin kuin osallistumalla kerhojen ja yhdistysten toimintaan. Internetin yhteisöpalvelut ja keskustelupalstat tarjoavat virikkeitä, seuraa ja verkostoitumista samassa tilanteessa olevien kanssa.

Parkinsonpysäkki
Työikäisten Facebook-ryhmä
Suomen Parkinson-liiton keskustelupalsta


Parkinsonpysäkki


Yhteisöpalvelu Parkinsonpysäkki (ennen Parkkispaikka) on tuttu monille Parkinsonin tautia sairastaville, omaisille ja muille kiinnostuneille. Vaikka Parkinsonpysäkillä on koolla jo iso porukka, mukaan pääsee uusikin tulija vaivatta.

Parkinsonpysäkillä on tarjolla tietoa, keskustelufoorumi, chat-keskustelu, blogeja, kuvia, videoita, tapahtumia ja erilaisia ryhmiä, kuten Runoniekat ja NiksiParkkis.

Parkinsonpysäkille voi kirjautua joko omalla nimellä tai nimimerkillä. Netiketti säätelee kirjoittamista. Vain kirjautuneet pääsevät lukemaan viestejä.

ParkinsonpysäkkiTyöikäisten Facebook-ryhmä

Yhteisöpalvelu Facebookissa on ryhmä "Työikäisenä Parkinson".

Ryhmän sivut näkyvät vain jäsenille. Tieto ryhmästä ei näy omassa profiilissa muille.

Jos haluat mukaan, niin rekisteröidy Facebookiin (ellet ole jo rekisteröitynyt). Ilmoittaudu sitten ryhmän ylläpitäjille Eeva Sollo eeva.sollo(at)gmail.com, Heli Uusinarkaus tai Jari Hämäläinen jari.hamalainen(at)gmail.com.

Facebook

Omaisten Facebook-ryhmä

 

Omaisilla ja läheisillä on mahdollisuus vuorovaikutukseen myös Facebookissa, jonne Tiina Hakamäki on perustanut Parkkisten omaisten ryhmän. Ryhmä löytyy hakemalla Facebookissa ryhmän nimellä tai menemällä osoitteeseen
https://www.facebook.com/groups/262521743923777/

 

Etusivulla on Liity ryhmään -painike.