Yhdistyksen tapahtumakalenteri

Jäsentiedote 7.4.2020

Yhdistyksen hallitus teki maaliskuussa päätöksen uuden toimistotilan vuokraamisesta. Asiasta käytiin keskustelua myös kevätkokouksessa tilinpäätöksen käsittelyn yhteydessä.

UPY:n toimisto muuttaa kesäkuussa Malmille, Epilepsialiitolta vuokrattuun toimitilaan. Epilepsialiitto toimii Malmin Kauppatiellä, pääradan varrella, ja samassa kiinteistössä toimii useita potilasjärjestöjä ja -yhdistyksiä. Malmin asemalta on matkaa noin 500 metriä, Malmin asemalle myös hyvä bussiyhteys. Kiinteistön edessä on muutamia parkkipaikkoja ja aseman luona olevissa kauppakeskuksissa (Prisma, Nova) on myös ilmaista pysäköintitilaa.

Tapahtuma-aikoihin tulevista mahdollisista muutoksista ja muita lisätietoja laitetaan kotisivujen Ajankohtaista-palstalle ja Parkkis-lehteen. Uusi osoitteemme on 1.7.2020 alkaen Malmin Kauppatie 26 00700 Helsinki.

Muut yhteystiedot ovat ennallaan.

Jäsentiedote 13.2.2020

Koronavirus COVID- 19 -pandemian johdosta kehotamme jäseniämme seuraamaan viranomaisten tiedottamista. - KAIKKI UPY: n TILAISUUDET OVAT TOISTAISEKSI PERUTTU.

Koronaneuvontapuhelin
Koronaviruksesta on avattu valtakunnallinen puhelinneuvonta, joka tarjoaa yleistä tietoa koronaviruksesta. Neuvonnan numero on 0295 535 535. Puhelinneuvonta on auki arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15. Puhelinneuvonnan lisäksi neuvontaa on mahdollista saada myös tekstiviestillä numerossa 050 902 0163. Tekstiviestineuvonta on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät esimerkiksi kuulovamman tai muun syyn takia voi käyttää puhelinta.