Jäsentuotteet - Tue toimintaa!

Tuotteet ovat myynnissä vain yhdistyksen jäsenille. Toimistolta nouto ilman postituskuluja.

Jäsentuotteiden varaus- ja tilauslomake

Parkinson ja Minä -kuvateos

Jäsenemme Kaarina Luodon omaan piirrospäiväkirjaan pohjaava kuvateos. Kuvateoksessa Kaarina tuo kauniiden akvarellien avulla herkästi esiin omia tuntemuksiaan ja mielentiloja käydessään läpi sairautensa eri vaiheita, alkujärkytyksestä toteamukseen, että elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Kirja antaa voimia ja uskallusta hakeutua vertaisten joukkoon.

Hinta 20,00 €/kuvateos. 
Noudettavissa toimistolta (ei postitilauksia).

Onnittelu- ja joulukortit

Jäsenemme Kaarina Luodon suunnittelemat neljä erilaista joulu- ja onnittelukorttia, joiden takakannessa on UPY ry:n logo ja taiteilijan nimi. Punasävyisessä ovikranssikortissa on painettu tervehdys "Hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle!".

Hinta on 1,50 €/kortti sisältäen kirjekuoren

Noudettavissa toimistolta (ei postituskuluja) ja ostettavissa tapahtumissa. 
Postituskulut 2,30€/1-5 korttia, 4,60€/10 korttia, 6,90€/20 korttia.

Adressit

Erilaisia adresseja, joissa takakanteen painettu UPY ry sekä osassa sisäsivulla valmiiksi painettu muistolause. Finns också på svenska.

Hinta 10,00 €/adressi

Noudettavissa toimistolta (ei varauksia, eikä tilauksia).

Tietoranneke (Parkinson)

Kapea teräksinen, kestävä ketju, jossa laatta tekstillä Parkinson. Sana kertoo sairauden, joka käyttäjällä on. (Valmistaja Lumijo koru) 

Myynnissä naisten ja miesten malli eri pituisina. Naisten mallissa on kahdeksan eri pituutta sentin välein 16 cm:stä ja 23 cm:iin. Miesten mallissa vastaavasti kuusi eri pituutta18 cm:stä ja 23 cm:iin. 

Hinta on 23,50 euroa + postituskulut.

Käyttöoikeusranneke, ns. uimaranneke

Uimahallien sauna- ja pesutiloissa saa toimia uima-asu päällä, kun kädessä on virallinen käyttöoikeusranneke. Parkkislaisen uimahallikäynti helpottuu, kun uimapuvun voi pukea jo kotona suihkussa käynnin ja kuivattelun jälkeen. Onhan paljon helpompaa vetää uima-asu päälle kotona kaikessa rauhassa, kun iho on kuiva.

Hinta 4,00 €/ranneke, Noudettavissa toimistolta (ei postituskuluja). 
Postituskulut 2,30€/1-2 ranneketta, 4,60€/3-5 ranneketta.