Yhdistyksen verottomat jäsentuotteet

Tuotteet ovat myynnissä vain yhdistyksen jäsenille (alv-vapaat). Toimistolta noudetut tuotteet ilman postitusmaksua. Tilaukset toimistolta

Liukulakanat

Liukulakana helpottaa kääntymistä. Toimitamme kolmea eri kokoa ja värivaihtoehdot vaihtelevat satiinin saatavuuden mukaan.

Sängyn/patjan leveys     lakanan hinta
80 cm                             25 euroa

Tilaa sopivat liukulakanat UPY ry:n toimistosta. Postitus on 7,00 euroa/yksi lakana, 10,50 euroa /kaksi lakanaa, jne. Postitusmaksu määräytyy lukumäärän mukaan, mutta postitusmaksua ei tule, jos tuotteet noudetaan toimistolta.

Uimaranneke

Uimahallien sauna- ja pesutiloissa saa toimia uima-asu päällä, kun kädessä on virallinen uimaranneke. Parkkislaisen uimahallikäynti helpottuu, kun uimapukuun voi sonnustautua jo kotona suihkussa käymisen ja kuivattelun jälkeen. Onhan paljon helpompaa vetää uima-asu päälle kotona kaikessa rauhassa, kun iho on kuiva.

Hinta 4 euroa/kpl ja postitus 1,75 euroa/kpl. Postitusmaksua ei tule, jos tuotteet noudetaan toimistosta.

Joulu- ja onnittelukortit

Jäsenemme Kaarina Luodon suunnittelemat neljä erilaista joulu- ja onnittelukorttia, joiden taka-kannessa on UPY ry:n logo ja taiteilijan nimi. Yhdessä kortissa on painettu joulutervehdys.

Hinta on 1,50 euroa/kpl sisältäen kirjekuoren.
Noudettavissa toimistolta ja ostettavissa tapahtumissa. (ei postitilauksia).

HJP-ruokailualustat

Yhdistyksemme jäsenen Harry Pyykön kehittämä, mallisuojattu HJP-ruokailualusta helpottaa ruokailua. Alunen on helposti pestävää muovia, väri on valkoinen, korkeus on 10cm tai 15cm ja halkaisija 25cm.

Hinta on 15 euroa/kpl.
Noudettavissa toimistolta (ei postitilauksia).

Adressit

Erilaisia adresseja, joissa takakanteen painettu UPY ry sekä osassa sisäsivulla valmiiksi painettu muistolause.

Hinta 10 euroa/kpl.
Noudettavissa toimistolta (ei postitilauksia).

Parkinson ja minä -kuvateos

Jäsenemme Kaarina Luoto omaan piirrospäiväkirjaan pohjaava kuvateos. Kuvateoksessa Kaarina tuo kauniiden akvarellien avulla herkästi esiin omia sisäisiä tuntemuksiaan ja mielentiloja käydessään läpi sairautensa eri vaiheita, alkujärkytyksestä toteamukseen, että elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Kirja antaa voimia ja uskallusta hakeutua vertaisten joukkoon.
Hinta 20 euroa/kpl. Noudettavissa toimistolta (ei postitilauksia).

Jäsentuotteet

liukulakanat
uimarannekeet
joulu ja onnittelukortit
HJP ruokailualustat
adressit
Parkinson ja minä -kuvateos