Jäsentuotteet - Tue toimintaa!

Tuotteet ovat myynnissä vain yhdistyksen jäsenille. Toimistolta nouto ilman postituskuluja.

Jäsentuotteiden varaus- ja tilauslomake

Parkinson ja Minä -kuvateos

Jäsenemme Kaarina Luodon omaan piirrospäiväkirjaan pohjaava kuvateos. Kuvateoksessa Kaarina tuo kauniiden akvarellien avulla herkästi esiin omia tuntemuksiaan ja mielentiloja käydessään läpi sairautensa eri vaiheita, alkujärkytyksestä toteamukseen, että elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Kirja antaa voimia ja uskallusta hakeutua vertaisten joukkoon.

Hinta 20,00 €/kuvateos. Noudettavissa toimistolta (ei postitilauksia).

Onnittelu- ja joulukortit

Jäsenemme Kaarina Luodon suunnittelemat neljä erilaista onnittelukorttia, joiden takakannessa on UPY:n logo ja taiteilijan nimi. Punasävyisessä ovikranssikortissa on painettuna tervehdys "Hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle!".

Hinta on 1,50 €/kortti sisältäen kirjekuoren. Ostettavissa toimistolta (ei postituskuluja) ja tapahtumissa. Postituskulut 2,70€/ 1korttia ja 2-5 korttia 4,20€.

 

 

Adressit

Erilaisia adresseja, joissa takakanteen painettu UPY sekä osassa sisäsivulla valmiiksi painettu muistolause. Det finns också på svenska.

Hinta 10,00 €/adressi

Noudettavissa toimistolta.

Tietoranneke (Parkinson)

Kapea teräksinen, kestävä ketju, jossa laatta tekstillä Parkinson. Sana kertoo sairauden, joka käyttäjällä on. (Valmistaja Lumijo koru) 

Myynnissä naisten ja miesten malli eri pituisina. Naisten mallissa on kahdeksan eri pituutta sentin välein 16 cm:stä ja 23 cm:iin. Miesten mallissa vastaavasti kuusi eri pituutta18 cm:stä ja 23 cm:iin. 

Hinta on 23,50 euroa + postituskulut.


Silikoniranneke (Parkinson)

Vaaleanharmaa silikoninen ranneke, jossa mustalla lääkintämerkki Parkinson lääkintämerkki. Sana kertoo sairauden, joka käyttäjällä on. Ranneke on 20,2 cm pitkä ja 1,2 cm leveä, standardikoko.

Hinta on 4 euroa + postituskulut .

Käyttöoikeusranneke, ns. uimaranneke

UPY myy jäsenilleen virallisia silikonisia rannekkeita. Kun kädessä on tämä ranneke, saa uimahallien sauna- ja pesutiloissa pitää uima-asua päällä koko ajan. Uimahallikäynti helpottuu, kun kotona voi käydä suihkussa ja pukea uimapuvun päälle valmiiksi. 

 Hinta 4,00 €/ranneke, Noudettavissa toimistolta (ei postituskuluja). 
Postituskulut 2,70€/1-2 ranneketta.