Jäsenedut ja kumppanuudet

Edulliset jäsentuotteet

Alv-vapaita tuotteita ainoastaan yhdistyksen jäsenille.

Linkki tuotesivulle

Jäsentuotteiden varaus- ja tilauslomake

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) järjestää lomia niille, joilla ei muulla tavoin ole mahdollisuutta lomailuun. Myös Parkinsonin tautia tai muita liikehäiriösairauksia sairastaville järjestetään ympäri vuoden lomia. Lomaa voi hakea yksin, ystävän tai perheen kanssa. Hakiessa loman tarve kannattaa perustella hakemukseen hyvin, esim. taloudellinen tilanne, terveydelliset syyt ja sosiaaliset syyt kuten yksinäisyys, omaishoitajuus tai muu elämäntilanne ovat tällaisia perusteita.
Linkki sivustolle

Lexly Oy:n oikeudelliset palvelut

Lexly on perhe- ja perintöoikeuteen erikoistunut lakitoimisto, jolla on käytössä etä- ja verkkopalvelut. Lexlyn verkkopalveluissa on kumppanisivut, jossa UPY:n jäsenten on helppo hoitaa lakiasioitaan. Sivuilla voi rauhassa tutustua itselleen tärkeisiin palveluihin ja saada tietoja erilaisista lakipalveluista, laatia itsenäisesti monia asiakirjoja sekä saada kumppanialennus. Jos verkkopalvelut tuntuvat vierailta, on asiat mahdollista hoitaa tulemalla toimistolle Helsingin Kruununhakaan.
Linkki sivustolle

Tyke® -apuvälineet arjen tueksi

Tyke® -apuvälineet on kotimainen tuotemerkki, joka sisältää kattavan valikoiman erilaisia apuvälineitä arjen tueksi. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja ne on suunniteltu asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Tyke® -tuotteet valmistaa Tukimet Oy Raumalla.
Kävelytelinevalikoima sisältää monia erilaisia malleja matalasta leveämpään rollaattoriin. Monitoimirollaattori Wheellator® antaa ylimääräistä tukea sitä tarvitseville ja toimii rollaattorin lisäksi myös kuin pyörätuoli, jolloin matkaa voi jatkaa myös istuen.
Valikoimasta löytyvät lisäksi tukikaiteet ja tukikahvat, suihkutuolit ja suihkupyörätuolit, WC-istuimen korottajat, korotus- ja pyörätuolityynyt sekä muita pienapuvälineitä. Suurimmalle osalle tuotteista on myönnetty kotimaisuudesta kertova avainlippumerkki.
Linkki sivustolle