Jäsenedut - Kumppanuudet

Kuva on linkki sivustolle

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) järjestää lomia niille, joilla ei muulla tavoin ole mahdollisuutta lomailuun. Myös Parkinsonin tautia tai muita liikehäiriösairauksia sairastaville järjestetään ympäri vuoden lomia. Lomaa voi hakea yksin, ystävän tai perheen kanssa. Hakiessa loman tarve kannattaa perustella hakemukseen hyvin, esim. taloudellinen tilanne, terveydelliset syyt ja sosiaaliset syyt kuten yksinäisyys, omaishoitajuus tai muu elämäntilanne ovat tällaisia perusteita.

Kuva on linkki sivustolle

Lexly Oy:n palvelut

Lexly on perhe- ja perintöoikeuteen erikoistunut lakitoimisto, jolla on käytössä laajat etä- ja verkkopalvelut. Yhdistyksen jäsenet saavat Lexlyn verkkopalveluiden asiakirjoista 10% alennuksen. Alennuskoodi on UPY10  ja se on voimassa 2023 loppuun saakka.

Lisäksi jäsenet voivat halutessaan varata Lexlyn asiakaspalvelusta 010 3379 150 ajan perhejuristin maksuttomaan alkukeskusteluun, jossa saa neuvoja ja vinkkejä mitä oman elämän tärkeitä lakipapereita kannattaa hoitaa kuntoon. Vi betjänar också på svenska.

Kuva on linkki sivustolle

Tyke® -apuvälineet arjen tueksi

Tyke® -apuvälineet on kotimainen tuotemerkki, joka sisältää kattavan valikoiman erilaisia apuvälineitä arjen tueksi. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja ne on suunniteltu asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Tyke® -tuotteet valmistaa Tukimet Oy Raumalla.
Kävelytelinevalikoima sisältää monia erilaisia malleja matalasta leveämpään rollaattoriin. Monitoimirollaattori Wheellator® antaa ylimääräistä tukea sitä tarvitseville ja toimii rollaattorin lisäksi myös kuin pyörätuoli, jolloin matkaa voi jatkaa myös istuen.
Valikoimasta löytyvät lisäksi tukikaiteet ja tukikahvat, suihkutuolit ja suihkupyörätuolit, WC-istuimen korottajat, korotus- ja pyörätuolityynyt sekä muita pienapuvälineitä. Suurimmalle osalle tuotteista on myönnetty kotimaisuudesta kertova avainlippumerkki.